• Sales
  effectief
 • Philips
  Do-things-that-scale
 • HF
  Productive-or-busy
 • Phlips
  Hip_iPad_02-Philips-Thinkk
 • C2Results
  after03
 • SoFine
  No-excuse
 • KPN
  Sodexo-KPN
 • SoFine
  Costleadership.030
 • Novartis
  transparant-1200-x-738
 • Internal
  only one boss
 • Sodexo
  Halfvol
 • KPMG
  samenwerken
 • Consult
  portfoliowervingsproces
 • Navigator
  portfolionavigator
 • C2
  portfolioklantC2

Een heldere boodschap

Wij ontwikkelen presentaties die effect sorteren.

Haast?

 

Storytelling is de meest krachtige manier om uw ideeën met de wereld te delen. Complexe onderwerpen maken wij helder. Met betekenisvolle verhalen, een logische opbouw en visuele informatie die uw publiek bijblijft.

Wij spreken uw taal

En begrijpen dus precies wat u wilt vertellen.


 

Op het snijvlak van creatie en business hebben wij veel CEO’s geholpen hun verhaal te vertellen. Niet alleen CEO’s, maar ook marketeers, sales director’s, consultants, wetenschappers en strategen hebben wij ondersteund met visual thinking presentaties. Denk daarbij bijvoorbeeld aan  het ontwikkelen van presentaties voor financials, investeerders, advisories en corporates.

Eigenlijk designen wij voor elke pitch: sales pitches, investerings pitches, conferentie presentaties of fund raising presentaties. En wilt u video gebruiken in uw presentaties? Wij hebben een aardig portfolio aan effectieve video content.

Wij ontwikkelen (en ontwerpen) presentaties voor de volgende gelegenheden:

salesCORPORATE SALES PRESENTATIES 
Uw potentiële klant (prospect) aan de andere kant van de tafel heeft uw request for proposal in beraad. Veel Sales presentaties bevatten hetzelfde jargon. Met de inhoud en het design van de presentaties die Thinkk ontwikkelt, onderscheidt u zich van de concurrentie.

 

 

Conference-presentationsCONFERENTIE PRESENTATIES
Een goede voorbereiding is het halve werk. Bij een PowerPoint presentatie voor een groot publiek kunt u niet volstaan met het simpel vertonen van een aantal slides uit uw reguliere Sales presentatie. Uw pitch moet vanaf het begin klinken als een klok, want halverwege aanpassen kan niet. Thinkk biedt u de helpende hand met een Conferentie presentatie op maat die boeit en scoort.

 

 

Angel-InvestorsANGEL INVESTOR PRESENTATIES
De uitdaging is om een compleet nieuw concept goed uit te leggen aan drukke private investeerders die vrijwel elke dag pitches en businessplannen voorbij zien komen. Met een meeslepend verhaal vangt u direct de aandacht. Met duidelijk zichtbare teksten en visuele slides kunt u het probleem neerzetten en vervolgens de oplossing presenteren. Andere slides nodigen uit tot discussie, benoemen de milestones en bespreken de financiële projecties.

 

 

fund-raisingVENTURE CAPITAL / PRIVATE EQUITY PRESENTATIES
Venture capital en private equity fondsen moeten geld ophalen. Veel van die presentaties lijken op elkaar. Wij zorgen dat een startend fonds zich onderscheidt met een pitch vol passie en vertrouwen uitstraalt. Bij al langer bestaande fondsen richt de focus zich op een heldere en aantrekkelijke portfolio presentatie en het track record.

 

 

analyst-pitchesANALISTEN PRESENTATIES
Het visualiseren van financiële data zorgt ervoor dat juiste signalen worden opgemerkt en de juiste boodschap wordt gecommuniceerd. Dit is meer dan copy-paste van financiële gegevens. Het communiceren van de strategie is ook een essentieel onderdeel van de presentatie.

Unlimited partnership

Meer dan 20 jaar ervaring in het werken voor mooie klanten.


 

Met passie werken wij voor prachtige klanten. Van multinationals tot startups, van corporates tot consultancies. Zij delen de overtuiging van de meerwaarde van een briljante presentatie.

Heeft u een minuutje?

In minder dan 1 minuut, onze presentatie portfolio.


 

We houden het kort. Want u heeft haast en dat begrijpen wij. Dus in minder dan 1 minuut ziet u hier onze presentatie portfolio.

Thinkk kan uw boodschap in een prachtig visueel document, met behulp van een gave interface compleet op maat gemaakt voor alle platformen. Dus dat betekend zeker ook voor tablets en smartphones.

Zijn slides niet toereikend? Gebruik video

Motion design is overal om ons heen.


 

Meer dan 10 jaar geleden speelden kinderen al overal met videogames. Dat kon in een restaurant wel eens vervelend worden. En nu? Nu, behoren deze kinderen tot uw personeelsbestand. Het zijn dus niet alleen de kinderen van nu die u bereikt met motion design.

Soms zijn motion graphics, video en animatie het beste voor uw project. Deze elementen kunnen op zichzelf staan of in uw presentatie worden ingebed.

Explainer Video.

Één beeld zegt meer dan duizend woorden. En video, zijn heel veel beelden.


 

Vertaal een complex idee naar iets simpels met een Explainer Video.

Als het langer dan een minuut duurt om erachter te komen welk probleem u probeert op te lossen, zal uw publiek naar het volgende onderdeel skippen om te begrijpen wat uw dienst of product betekend. Stel prioriteiten in uw boodschap en hou het kort.

Thinkk produceert Explainer Videos die uw product of dienst helpen te verkopen. Andere oplossingen zijn beter persbereik en een sterke SEO voor uw website. Als u een website of app host, heeft u geen enkel screenshot nodig voor een effectieve video. Met een geanimeerde  Explainer Video verteld u op simpele wijze wat u doet of hoe dingen werken. Explainer Videos, ontwikkeld door Thinkk.

Zie wat wij voor u kunnen doen.

Neem contact met ons op voor uw volgende project.

THINKK
Herengracht 142
1015 BW Amsterdam
The Netherlands

Tel. 020 717 3969

MAIL ONS