Wij spreken uw taal

En begrijpen dus precies wat u wilt vertellen.


 

Op het snijvlak van creatie en business hebben wij veel CEO’s geholpen hun verhaal te vertellen. Niet alleen CEO’s, maar ook marketeers, sales director’s, consultants, wetenschappers en strategen hebben wij ondersteund met visual thinking presentaties. Denk daarbij bijvoorbeeld aan  het ontwikkelen van presentaties voor financials, investeerders, advisories en corporates.

Eigenlijk designen wij voor elke pitch: sales pitches, investerings pitches, conferentie presentaties of fund raising presentaties. En wilt u video gebruiken in uw presentaties? Wij hebben een aardig portfolio aan effectieve video content.

Wij ontwikkelen (en ontwerpen) presentaties voor de volgende gelegenheden:

salesCORPORATE SALES PRESENTATIES 
Uw potentiële klant (prospect) aan de andere kant van de tafel heeft uw request for proposal in beraad. Veel Sales presentaties bevatten hetzelfde jargon. Met de inhoud en het design van de presentaties die Thinkk ontwikkelt, onderscheidt u zich van de concurrentie.

 

 

Conference-presentationsCONFERENTIE PRESENTATIES
Een goede voorbereiding is het halve werk. Bij een PowerPoint presentatie voor een groot publiek kunt u niet volstaan met het simpel vertonen van een aantal slides uit uw reguliere Sales presentatie. Uw pitch moet vanaf het begin klinken als een klok, want halverwege aanpassen kan niet. Thinkk biedt u de helpende hand met een Conferentie presentatie op maat die boeit en scoort.

 

 

Angel-InvestorsANGEL INVESTOR PRESENTATIES
De uitdaging is om een compleet nieuw concept goed uit te leggen aan drukke private investeerders die vrijwel elke dag pitches en businessplannen voorbij zien komen. Met een meeslepend verhaal vangt u direct de aandacht. Met duidelijk zichtbare teksten en visuele slides kunt u het probleem neerzetten en vervolgens de oplossing presenteren. Andere slides nodigen uit tot discussie, benoemen de milestones en bespreken de financiële projecties.

 

 

fund-raisingVENTURE CAPITAL / PRIVATE EQUITY PRESENTATIES
Venture capital en private equity fondsen moeten geld ophalen. Veel van die presentaties lijken op elkaar. Wij zorgen dat een startend fonds zich onderscheidt met een pitch vol passie en vertrouwen uitstraalt. Bij al langer bestaande fondsen richt de focus zich op een heldere en aantrekkelijke portfolio presentatie en het track record.

 

 

analyst-pitchesANALISTEN PRESENTATIES
Het visualiseren van financiële data zorgt ervoor dat juiste signalen worden opgemerkt en de juiste boodschap wordt gecommuniceerd. Dit is meer dan copy-paste van financiële gegevens. Het communiceren van de strategie is ook een essentieel onderdeel van de presentatie.